Over mijn site

“Every day is a fashion show, and the world is your runway”

SAMSUNG CSC

Ja ja, Sanne heeft naast deze blog ook nog een website. Morewithfashion.com is de naam. Waarom heb ik dan eigenlijk niet gekozen voor één website, in plaats van heel ingewikkeld doen en kiezen voor twee. Ten eerste omdat Sanne bekend staat om ingewikkelde keuzes te maken. Ten tweede, is het handiger dat je de vraag samen met het antwoord hieronder even doorleest. Deze vraag heb ik namelijk al een een keer beantwoord tijdens een artikel wat ik “samen” met Roos – van Keytothefuture.nl – heb gemaakt.

Je hebt een eigen site en een eigen blog, maar het is nu het verschil tussen die twee?

Dat is een leuke vraag! In de eerste instantie heb ik heel veel het internet afgestruind naar modeblogs etc. Schrijven en mode combineren, dat was wat ik wilde. Maar ja, hoe begin je dan eigenlijk met het starten van zoiets? Ik heb al wel een tijdje mijn ‘wordpress account’ , maar ik wilde meer dan alleen dat. Ik wilde namelijk ook mijn eigen domein. (en op wordpress wist ik niet precies hoe het werkte, en wachten, daar doet Sanne niet aan!) Daarom ben ik gestart met mijn website morewithfashion.com. Vanaf het moment dat ik mijn eigen domein gecreëerd had, begon het echte werk. En het grappige was, dat ik totaal niet wist waar ik moet beginnen. De lay-out lukte niet, de indeling niet, de woordkeuze kwam maar niet goed naar voren. Totale drama dus! Ik dacht namelijk dat een eigen website creëren, helemaal niet zo moeilijk is. Wel dus! Na veel oefenen is het wel redelijk goed gekomen hoor. 🙂

Het enige wat ik dus op mijn website niet kan, is bloggen. En laat ik dat nu graag doen. Daarom heb ik mijn wordpress weer opgepakt en ben het aan elkaar gaan koppelen. Mijn website gebruik ik nu voor een korte en pakkende tekst, voor leuke weetjes, en voor korte informatie. En mijn blog dus voor het bloggen. Daarom heb ik de beide sites aan elkaar gekoppeld.

Dit is dus de reden van mijn website. Hier zul je dus ook korte en compacte stukken tekst tegenkomen. Zoals kledingtips, links naar mijn artikelen etc. Het is een gevarieerde site, met als uitgangspunt mode.

Als je het leuk vindt, blijf mij vooral volgen. Ik vind het in ieder geval erg gezellig om met jullie mijn kijk op de mode – en het leven – te delen.

Liefs,
Sanne

Advertenties

Een gedachte over “Over mijn site

  1. Hoi Lexi!

    Ik heb je genomineerd voor de Liebster Awards, morgen (28 augustus) komt het artikel online om 7 uur op villabeauty.wordpress.com. Neem je een kijkje?

    Keep on bloggin’!
    Summer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s