Gastbloggen

‘Keep calm and write a blog!’

Sinds ongeveer een maand, werk ik samen met gastbloggers. Dit houdt in dat ik voor een aantal maanden de blog van deze persoon upload op mijn website. Dit doe ik vast om de week op maandag. Zo zit er ook een vast ritme in mijn artikelen.
De reden waarom ik gestart ben met gastbloggers, is omdat veel mensen het heel erg leuk vinden om te bloggen, maar de stap zetten om zelf een eigen stuk op het internet te creëren, lastig vinden. (hier heb ik namelijk zelf ook ervaring mee)

images

Hoe begin je? Wil ervoor betalen, of wil je het via bijvoorbeeld ‘WordPress’ of ‘Blogger’?
Voor je begint met het daadwerkelijk bloggen, zijn er nog veel vragen die je moet beantwoorden en stappen die je moet ondernemen.
Om gewend te raken aan bloggen en aan jouw manier van schrijven -dat ontwikkel je namelijk door het schrijven- is het belangrijk om eerst veel artikelen/blogs te schrijven. Op deze manier ontwikkel je jouw manier van schrijven en kom je er ook achter  wáár je graag over wilt schrijven.

Wil jij ook bloggen via mijn morewithfashion.com?

Als jij nou ook graag wilt bloggen, maar niet meteen met een eigen website wilt beginnen, kan je mij een mailtje sturen met daarin jouw reden waarom je wilt bloggen via morewithfashion.com.  Mail naar morewithfashion@live.nl met daarin je motivatie.

Hieronder wil ik nog even in het kort mijn gastblogger voor deze komende maanden voorstellen.

Over mezelf:
1044374_4835671530356_1594272501_nHoi! Ik ben Myrna, 18 lentes jong -ook in de lente geboren- 2 maanden te vroeg. Vast omdat ik veels te veel in het leven wil. Ambitieus en fanatiek kun je mij dus wel noemen. In mijn vrije tijd ga ik graag naar festivals en concerten. Schaats-, skeeler en hardloop ik. Afspreken met vriendinnen is ook een hobby van mij evenals Grieks eten, zeker in Griekenland zelf. Hiervoor kan je mij wakker maken. Op dit moment studeer ik voor Frontoffice Medewerker met als doel om daarna International Aviation Services te studeren. Toerisme is wel een vak waarin ik mij in zie rondhuppelen als stewardess, reisleidster of als  receptioniste. ‘Red mijn vakantie’ vind ik dan ook heerlijk om te zien, vooral omdat ik niet snap hoe je het zo kan verpesten voor je gasten.
Verder weet ik niet veel over mezelf te vertellen, ik heb volgens mij niet echt rare gewoontes, maar wel vrienden door het hele land en probeer van alles het postitieve in te zien.
Veel leesplezier alvast met mijn blogs!
Myrna.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s