Sanne Doo

“Do me a favor and smile”

Mijn naam is Sanne Doo, blogger en eigenaresse  van morewithfashion.com.
‘Doo’ spreek je uit als ‘Do’ in het Engels.

Ik ben 22 jaar, en woon nog bij mijn ouders in Hellevoetsluis. Het is geen stad, wat ik dus wel is mis, maar het is wel lekker rustig.

SAMSUNG CSC

Momenteel volg ik een Pedagogische opleiding. Daarnaast volg ik een deeltijd opleiding Marketing en Communicatie in Utrecht. Beide opleidingen vind ik interessant. Kinderen ben ik vanaf jongs af aan al geïnteresseerd in, en Communicatie spreekt mij aan om vooral de Nederlandse taal. Twee studies? Ja dat klopt. Ik volg twee studies. Naast de twee studies ga ik drie dagen in de week naar de sportschool om zo goed mogelijk in conditie te blijven en ook om mijn figuur mooi te houden. Het bevalt mij erg goed. Ook probeer ik daarnaast nog tijd te vinden voor mijn sociale leven, wat voor mij ook heel belangrijk is. Dit allemaal combineer ik dan met het bloggen en het up-to-date houden van mijn website. Een dagschema is wel nodig voor mij, zoals je leest! :-)

Beschrijf Sanne is:

SAMSUNG CSC Sanne is vrolijk, oprecht, een tikkeltje eigenwijs, spontaan, ambitieus, een héél klein beetje zelfspot (mag wel toch?) ,gek op fashion – voornamelijk schoenen – , is gek op haar vrienden, dineren, terrasjes pakken, lezen, actualiteitsprogramma’s en ga zo nog maar even door.

Mijn inspiratie om te schrijven doe ik op door naar mensen te kijken. Ik vind het heel inspirerend om te kijken hoe creatief mensen kunnen zijn met kleding. Dat verbaast mijn nog elke dag! Ook krijg ik dit tijdens het bezoeken van bepaalde landen, of gewoon zomaar ergens op straat.

Fotografie

Naast schrijven en mode, fotografeer ik ook sinds een korte tijd. Dit doe ik met veel liefde en passie.
Twee jaar geleden heb ik voor mijn twintigste verjaardag een camera gehad, en sinds dit jaar, gebruik ik hem ook. Dat ik er plotseling zoveel mee doe, is denk ik vanwege mijn website. Ik vind het heel leuk om gebouwen, mode-artikelen en mensen, goed op de foto te kunnen zetten. Ik heb een spiegelreflexcamera Sony a330.

Italië en Frankrijk

Italië vind ik gewoon geweldig door de romantiek die je daar voelt, hoort en ziet. Je voelt de romantische sferen door de “warmte” die in dat land aanwezig is. Je hoort het gelach van de mensen op de terrasjes, het klinken van de wijnglazen. Het zien van de gelukkig stelletjes. Dit alles geeft mij een heel rustig en heerlijk gevoel. Daarom ben ik zo gek op Italië.
Dat geldt ook voor de Italiaanse taal. Ondanks dat je het in principe alleen in Italië kan spreken, maakt dat de taal voor mij niet minder.

Frankrijk en dan natuurlijk Parijs. Ik ben he-le-maal verliefd op die stad. Het modegevoel wat ik daar kan creëren, het gevoel dat ik de hele wereld aankan, de geweldige Franse mensen.
Om inspiratie op te doen voor de mode en het schrijven, moet ik naar Parijs gaan. Daar doe ik zo ontzettend veel inspiratie op.
Ook Frans wil ik vloeiend leren spreken. Zeker als ik dan in Parijs ben, vind ik het geweldig om een gesprek te kunnen voeren met de Parisiennes.

SAMSUNG CSC

Schrijven en bloggen 

Het is niet zo gek dat ik van schrijven houd, aangezien ik mijn eigen modeblog heb. Naast modeblogs schrijven, ben ik sinds een aantal maanden ook met mijn eigen boek bezig.
Voor de mensen die mij kennen – het klopt dat jullie het niet weten – , ik wil het pas bekend maken wanneer het goed is. Wat is goed? Geen idee, maar pas wanneer ik het gevoel heb, dat het een verhaal is die je vastgrijpt en meeneemt tot de laatste bladzijden.
Waar het boek overgaat, vertel ik jullie later nog wel. Dat houd ik nog even voor mezelf. Jullie mogen wel alvast weten dat het een non-fictie boek is.

Wil je nog meer over mij weten? Klik dan één van mijn ‘socials’ aan. Deze vind je rechts op mijn blog. (bovenaan)

Liefs,
Sanne

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s